Image
Kolme koiraa

Hyvää elämää koiran kanssa -podcast

Kennelliiton podcast koiran hankinnasta ja koiran kanssa elämisestä. Ensimmäinen jakso Hyvää elämää koiran kanssa -podcastia julkaistaan Koiranpäivänä 24.4.2020.

Kennelliiton Hyvää elämää koiran kanssa -podcastin jaksoissa keskustelemme asiantuntijoiden kanssa koirista, niiden omistajista ja elämästä hauvojen kanssa.

Jaksoissa pureudutaan koiran hankkimiseen ja sen kanssa elämiseen. Keskustelemassa aiheesta toimittaja Leena Seppisen kanssa ovat oman alansa kovimmat asiantuntijat. Ensimmäisissä jaksoissa käsitellään pennun ostamista ja koulutusta. Siitä aiheet syvenevät koiran omistamisen ja käytöksen kiemuroihin.

Ensimmäisessä jaksossa Leena Seppinen keskustelee koirien käyttäytymistutkija Katriina Tiiran kanssa siitä, mistä koiranpentu kannattaa hankkia, ja miten koiran rotu kannattaa valita.

Podcastin Lily Talks -erikoisjaksoissa koiratietäjiä jututtaa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala . Ensimmäisessä jaksossa hän keskustelee koirankouluttaja Miira Hellstenin kanssa siitä, mitä pennun hankinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Kaikki jaksot löydät iTunesista ja Spotify'sta, joten voit kuunnella niitä haluamallasi tavalla, kun sinulle parhaiten sopii. Podcastit on tehty yhteistyössä A-lehtien Generon kanssa.

Hyviä kuunteluhetkiä!